Taiteellinen työskentelyni liittyy yhteisölähtöiseen palvelumuotoiluun ja taiteelliseen tutkimukseen. Yhteisölähtöisessä palvelumuotoilussa sovelletaan taiteen ja muotoilun menetelmiä palveluiden kehittämisessä ja voimaantumisessa. Yhteisten muotoiluproduktioden tavoitteena on kuvittaa yhteisölle tärkeitä teemoja, haluttuja muutoksia ja tapoja niiden toteuttamiseen. Taiteellinen tutkimus käyttää taiteellista toimintaa aineiston keräämisessä ja sen tulkinnassa.
Olen toiminut pitkään namibialaisten, etelä-afrikkalaisten ja botswanalaisten paikallisten yhteisöjen kanssa monissa käsityötä ja muotoilua kehittävissä projekteissa kuten Opuwo-Helsinki-Opuwo (2002), Kwaata-Kosketus (2004), Potentials - design in the field (2006-2007).
Toimin Katutura -työryhmän jäsenenä. Työryhmä on toteuttanut yhteisölähtöisiä taide- ja muotoiluprojekteja vuodesta 2010. Lost in Katutura (2010-2012) ja My Dream World (2013-2015). Projekteihin on liittynyt näyttelyitä mm. Suomen käsityön museolla, Helinä Rautavaaran museolla, Kulttuurien museolla, Arktikumissa, Kirjasto 10:ssä, Namibian kansallisgalleriassa ja Kapkaupungin City Hallin Attic -näyttelytilassa. Lost in Katutura, Kaupungissa vai maalla? ja Itsepäinen shakaali seikkailee -näyttelyt olivat osana World Design Capital Helsinki 2012 -vuoden virallista ohjelmaa. My Dream World -hanke oli vastaavasti osana World Design Capital Cape Town 2014 -vuoden virallista ohjelmaa.
Olen toiminut useammassa yhteisötaideprojektissa lasten ja nuorten kanssa. Siipiä -teos koostui neljän alumminille painetun valokuvan sarjasta ja johdatti lapset satujen maailmaan. Teoksen äärella lapset kertoivat satuja ja muistelevat kesän tuoksuja, värejä ja valoja. Teos oli osa Valmed ry:n Näkyjä -kaupunkitaidetapahtumaa tammikuussa 2015. My Wings to Fly -teos puolestaan syntyi Michiganissa keväällä 2016 paikallisten Finlandia Universityn opiskelijoiden kanssa. Teos syntyi nuorten tekemistä sulista, joita heidän elämäntarinat värittivät. Teos oli kesäkauden näytteillä Reflection galleryssa Hancockissa Michiganissa.
Johdan myös Koneen säätiön rahoittamaa taiteellisen tutkimuksen projektia Naisia maailman laidalla (2016-2017). Hanke pohtii marginaalin tematiikkaa taiteellisen työskentelyn avulla. Työskentelen tarinallisten tekstiiliteosten kanssa hankkeeseen liittyen.